Back on track!

Hejdär!
Jag har också fått en liten skada jag vet inte riktigt vad men ONT gör det.. Jag har inte kunnat springa och jag blev som helt less när det hände speciellt med BLs skada samtidigt så jag gav som upp lite. Men inatt och natten till igår sov jag jätte dåligt och insåg att så har det alltid varit tills jag började träna! Och plus har jag tittat på massor av videos på youtube som en tjej har gjort som jag blev jätte taggad av så jag for ut och cyklade idag och det gjorde inte ont att cykla i alla fall så det lär bli lite cykling framöver! Menmen nu har jag fått tillbaka motivationen och tänker komma igång igen! Bye!

brutet..

Hej!
Jag har inte skrivit på ett tag och ja har varit för dålig på att sitta vid datorn.
Iallafall, sen min cykelolycka så har jag nu fått veta att mitt revben är brutet. Så nu blir det att itne träna på ett par veckor.. Hur ska detta gå..
Sprang i alla fall löptestet, 2.5km, idag och sprang på 13.30, är vg. Är väl ganska så nöjd att ja gjorde det fast smärtan. Ja ja är dum menmen..
Blir inte så mycket träning för min del men ska göra så mycket ja kan.
PEACE!/BL

dag 5!

Hejdär! Idag märkte jag något underbart! MAGRUTOR! eller ah, bara de två översta men I ALLA FALL! :D Känns riktigt bra! Sprang min vanliga runda idag på 2 km och min stegräknare var trasig eller något idag för den stog still på 1574 steg från innan lunch till jag kom hem.. Men jag kom upp i 4307 ändå idag men jag har säkert missat 4000 steg.. Imorgon vet jag inte om jag kommer hinna springa något, jag kommer att vara på midgård ganska sent tror jag för vi har grillavslutning med min orkester. Jag hade ingen musikteori idag så jag kom hem en timma tidigare och då hann jag springa ikväll :) jag ska försöka hinna med att göra i alla fall något imorn! Nu ska jag försöka sova lite så vi hörs imorn!
Förresten! Jag vet inte om ni sett det men vi har gjort 3 kategorier, Marie, BL och tillsammans så alla mina inlägg finns i en kategori och BL har sina i en! Så om någon bara vill följa mig tex så är det bara att klicka in sig i den kategorin och läsa mina där!

Skogspromenad

Tjenare! jag tog med mig mamma ut på en skogspromenad nu på kvällen och vi gick kanske 6 km ungefär! Har även idag gått över health goal, idag blev det lite drygt 11 000! Har nog inte något mer att säga ikväll men vi hörs imorgon! Ciao!

Hellllu

Hejsan hoppsan lillebror! nä skojja bara..
För mig blev det ju som sagt en vilodag idag. Fast helt stilla? nejnej! Har gått en promenad samt gjort 30 sit up's.
Imorgon är det skola.. Blir inte att cykla för det gör för ont sen jag ramlade.
Aja, vi hörs imorgon!
PEACEEE

dag 4

Tjena! Igår traskade jag runt hela dagen på stan så det blev inget inlägg för mig då men jag gick då ca 12 000 steg iaf! (Y) Idag joggade jag en snabbis, ungefär 2 km tror jag det blev. Jag kanske tar enn promenad eller något senare idag! Fick en fråga om jag bor i uppsala, kan tala om att vi båda bor i umeå! Jag fuskade lite igår och åt glass för jag tänkte inte på det sen sa en kompis till mig så här "Men marie du ska väl inte äta glass?" sen tänkte jag ge bort den eller något men jag tänkte att det va så lite kvar i alla fall så jag åt upp det som var kvar ;)
Kanske skriver något senare ikväll också! PEACE!

Dag 3 - Jordens undergång..

God morgon!
Matchkläderna är på och snart är det dags att hoppa på cykeln bege sig till match nummer 1. Får se hur det går då jag har lite problem med andningen sen jag ramlade igår. Fick styret rakt under bröstet.
Idag är det ju som alla påstår ''Jordens undergång''. Själv tror jag inte ett dugg på detta men det finns ju vissa! :) Om ni kollar under Länkar så hittar ni ikonen för bloglovin! Skulle va jätteroligt om ni vill följa med oss i detta!:)
Solen skiner här så det kommer blir en kanondag!
PEACE OUT!/ BL

Tar det bara lugnt!

Hejsansvejsan! idag har jag tagit det lugnt, sprang ju ändå på skolan så ;) Sprang förresten konditionstestet på 15 min prick och det är min bästa tid på hela högstadiet! :D Jag tog mig bara en lugn promenad idag som inte var så lång heller, den var mest bara för att nå 10 000 steg :) Sen strechade jag lite också så jag inte blir helt stel! Ligger i min säng nu och käkar russin och mandel, jag blir alltid sugen på något på kvällen och då är det ju i alla fall bättre med det här än en stor skål med glass ;) I morgon kommer jag vara på stan från 10.00 till någon gång vid 23 (Kulturnatta) så då lär det bli lite steg också med tanke på att jag ska ta mig mellan alla scener! :D
Jag måste säga att även om det bara gått så här kort tid så mår jag mycket bättre! Jag är piggare på dagarna och sover bättre på nätterna!
Adios Amigos!

Dag 2 igen!

Har precis kommit hem efter ett core pass med mammsen på IKSU! Gick väldigt bra, dock hade ja problem att göra övningar på knät eftersom jag ramlade med cykeln på väg hem från skolan så blev ingen simning heller för den delen. Men är nöjd trots allt över dagen, kan säga att jag är stolt över mig själv! 4mil på cykel och sen 30 min core! Inte illa va.. ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta något att käka! Blev inget videoinlägg märkte jag.. Aja, får bli på måndag!
Ha en lugn kväll!
PEACE OUT

Dag 2

Tjenare allihopen!

Jag(BL) och Marie sitter nu i uppehållsrummet! Marie har spanska, fast dom fick en rast!
I morse kände jag mig väldigt hurtig då jag cyklade till skolan, tog endast 40 min. Bor i stan och går skola 2 mil utanför så blir 4mils cykling idag + 30min core samt simning. Jag kommer vara död som ett lik ikväll. Imorgon blir det Match x2 för min del. Blir att cykla ner på stan sen också sen blir söndag en vilodag för mig!

Marie:
Det tog bara 30 min för mig igår att gå mina 6 km och då stannade jag ändå ca 10 min och gjorde situps och armhävningar! Så det känns som att det kommer gå ganska bra idag på konditionstestet för det är bara 2.5 km och min senaste tid på det var 17 min! Blir inte att springa något ikväll för jag behöver vila lite så jag klarar av att gå på stan på lördag!  Det är lite tungt att gå idag för jag har träningsvärk i nästan hela kroppen men man vänjer sig! ;)

Jättekul att det är så många som läser och roligt att ni kommenterar också!;D

Ett videoinlägg kommer in sen!
PEACE OUT!

Svar på fråga

''hatar bloggar som handlar om beach 2011. efter ett försök själv blev jag sjuk i en ätstörning. så tänk er för.''
Kan svara såhär: Varför vi gör detta är för att vi vill må bättre! Bara för att man skippar att äta godis och sånt tjaffs samt att man kanske tar en liten extra promenad ibland betyder inte att man får ätstörning. Jag har själv en ätstörning, hetsät, och jag gör detta för att den ska försvinna. Kan låta konstigt men så är det! :)

Svar på fråga!

Fick en fråga om BMIet, vi har hittat en jätte bra sida där man lätt räknar ut det och det står även lite om det där! Så kolla under länkar så får ni svaren! :)
Men ett normalt BMI är 19-24!:)

dag 1 igen

http://www.youtube.com/watch?v=yNyME4cKLg8 <--- Videoinlägg från min promenad idag!
Gick (och sprang lite ibland ) 6 km idag efter skolan,, har gått ca 12 000 steg idag också och 10 000 är "health goal" :D (Y) gjorde ca 50 - 60 situps tappade räkningen efter att en kille stannat med bilen och fråga om jag va okej för jag låg på marken mitt ute i ingenstans xD men så gjorde jag kanske 20-30 armhävningar också :) är rätt stolt över mig själv idag! :)
Btw. såg en kommentar om att, ja vem den nu var menad till, inte skulle kunna gå ner 8 Kg till balen och jag kan bara tala om för dig vem du nu är att jag igår gick ner 1 kg och jag räknade från den vikten och idag har jag gått ner ett Kg till så det tror jag nog att jag visst klarar!

zero!

Hej alla, haft en bra dag?
Kom hem från tandläkaren för inte så länge sedan, har aldrig haft nå hål och inte denna gång heller!
Nu när jag och Marie börjat denna blogg så kan jag ju säga att man tänker inte lite på vad man gör. Tex, tog trapperna istället för hissen och jag gick hem istället för att åka buss!
En annan sak är maten. Ska inte äta onyttigt alls och sen bara äta på regelbundna tider. Låter som vi tar detta på största allvar och sanningen är, det gör vi! Inge roligt annars ju!
Som ja skrev förut, löpning och fotboll ikväll!
Peace!

Dag 1

Tjenixen bloggen!

BL:
Jag och min vän Marie sitter nu på musiken (skolan). Jag skulle egentligen göra musikprov vid det här laget men läraren är inte här. Med oss i denna sal har vi Charlie på en stol bredvid.

Ikväll blir det löpning samt fotbollsträning för min del. Gjorde även 30 sit up's i morse efter frukosten. Missar idrotten idag pga att jag ska till tandläkaren så blir att köra hårdare än vanligt ikväll. Imorgon blir det att hänga med mamma på Core i 30min och efter blir det antingen simning eller gym. Lutar mest mot simning.

Marie:
Själv har jag mest träningsvärk efter ha sprungit igår och jag har börjat använda stegräknaren i mobilen igen (Y)! Idag har vi brännboll på idrotten så då kör vi hårt och imrn har vi jogging och då jävlar ! ;) bytte ut o´boyen mot vanlig lättmjölk imorse oxå ;)  far nog ut och springer lite ikvl eller om jag cyklar en längre bit ist ;)


Vi hörs mer senare under dagen!
Peace out!

Nu j*vlar!

Som ni kanske läste i inlägget innan som Marie the man skrev så har vi startat en liten träningsblogg!
Inte länge kvar tills vi går ut nian och balen väntar. Såklart vill man ju att klänningen ska sitta bra!
Vi ska nu dom här dagarna som är kvar, med start imorgon, träna som vi aldrig gjort innan.. Haha! Vi kommer uppdatera så gott vi kan och ja, hoppas ni följer med oss när vi skall nå våra mål!
Mitt mål:
Vikt - 68
BMI - 22

Dag 0

Tjenna tjenna marie här jag och min vän bl använder detta som våran träningsblogg inför balen ;D detta är dag 0 för vi ska börja på riktigt imorn men vi smygstarta idag ;) Själv var jag ute och sprang ca 4 km idag och gjorde lite situps ! (Y)
börjar på:
Vikt - 59 Kg
BMI - 22
Mitt mål:
Vikt - 51 Kg
BMI - 19

RSS 2.0